Geen notificaties meer als er een nieuw bericht is geplaatst

Vanaf vandaag zullen er geen notificaties meer verzonden worden als er op mijn blog een nieuw bericht is geplaatst.

Dit bericht is geplaatst in Voorwoord. Bookmark de permalink.

1 Response to Geen notificaties meer als er een nieuw bericht is geplaatst

  1. Riek keus schreef:

    Ruud, ik reageer de laatste tijd niet of nauwelijks op je berichten. Ik lees ze wel, en lees ze ook met bewondering. Blijf dat ook doen. Ben je ook zeker niet vergeten maar persoonlijke omstandigheden maken dat ik minder op mijn computer, IPad of Phone zit. Het niet iets ernstig alleen ben ik wat beperkt.
    Ik blijf je volgen en zal als ik wat minder beperkt ben.

    Denk wel aan je en leef met je mee. Lieve Gr Riek Keus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *