Over mij

Ik ben Ruud Vorstermans, inmiddels bijna 65 jaar en al 42 jaar gelukkig getrouwd met Marijke. Wij wonen sinds 1998 in Bergen op Zoom ook wel bekend onder de naam Krabbegat.

2013-11-23-20h20m55

Wij houden van reizen en uit eten gaan en dat doen we dan ook met de regelmaat van de klok.

Wij hebben een hond, Charlie en dat is een kruising tussen een Hongaarse Braq en een Pyreneese Herder, maar hij heeft alle kenmerken van de Pyreneese Herder. Hij heeft het niet zo op andere beesten, maar hij is ontzettend lief voor kinderen en in no time heeft hij kinderen die huilen van angst omgeturnd in vrienden voor het leven.

2013-10-08-13h28m17

Wij hebben een dochter die met haar vriend en zijn 2 kinderen in Hoorn woont en een zoon die met zijn vriendin in Amsterdam woont en die sinds 23 augustus 2014 de trotste ouders zijn van (klein)dochter Dhara en sinds 28 december 2017 van (klein)zoon Kaelen.

Ik werk als arbeidsdeskundig adviseur bij een arbodienst (Tredin) en werk voor klanten in de zorg en dienstverlening.

Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, films kijken, koken en reizen.

Dit bericht is geplaatst in Over mij. Bookmark de permalink.

1 Response to Over mij

 1. Frank De prins schreef:

  Hoi Ruud,

  Ik ontdekte je blog bij het zoeken naar wat foto’s van Bergen op Zoom.
  Zelf ben ik van België, maar mijn vrouw en ik gaan toch minstens één keer per maand winkelen in BOZ (vooral in de Jumbo). Ik zou zelfs durven zeggen dat we, in onze vrije tijd, meer in Nederland vertoeven dan in België. Zo is Wemeldinge, en de oevers van de Oosterschelde, onze favoriete stek om eens vlug wat te gaan ontstressen.
  Bij het lezen van je/jullie blog kreeg ik al vlug het idee dat jullie, niettegenstaande de tegenwind die jullie toch al kregen, enorme levensgenieters zijn. Zo sterk zelfs dat enkel het lezen ervan me steeds een positieve stoot geeft.
  Ik wens jullie allebei veel sterkte en hoop dat deze nare periode vlug voorbij mag zijn, door middel van een positieve afloop.

  De groeten voor jullie beiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *