2e Kerstdag

Vandaag komen Jamie, Mike en de kinderen en gaan we vanavond met zijn allen, geheel tegen onze principes in, gourmetten.

Jamie heeft voor haar en Marijke een zogenaamde Infinity-armband gekocht. Het teken staat symbool voor eeuwigheid, kracht, en eeuwigdurende liefde; erg lief.

IMG_1634IMG_1635

Finn heeft van zijn spaarcentjes een Nintendo spelcomputer gekocht en omdat het niet lukt om verbinding te maken met ons netwerk, helpt Mike hem daarbij. Eefke is ondertussen aan het kleuren.

IMG_1636IMG_1637

Het is, zoals altijd, erg gezellig. De kinderen kijken boven naar de film Cars 3 en als Mike en ik met Charlie op straat geweest zijn, drinken we gezellig wat met elkaar.

Om 18:30 uur gaan we aan tafel. Om iedereen voldoende mogelijkheid te geven vlees en groente klaar te maken, hebben we naast het gourmetstel, ook de steengril neergezet. De kinderen hebben samen al voorpret.

IMG_1638

Naast het gebruikelijke assortiment van vlees, vis en groente, heeft Marijke voor de kinderen kleine hamburgers en kip in de vorm van een kerstboompje meegenomen.

IMG_1643IMG_1642

IMG_1639IMG_1644

Het toetje bestaat uit sneeuwmannen van ijs voor de kinderen en een heerlijke chocoladetaart van Cote d’Or voor ons Emoticon die tong uitsteekt.

IMG_1652

Nadat we koffie gedronken hebben, is het inmiddels 21:00 uur en gaan de kinderen op huis aan; het is tenslotte nog 2 uur rijden.