Beauty Verwendag

IMG_4357Marijke is vandaag door de Yellow Roses Foundation, een zelfstandige stichting die zich inzet voor vrouwen, uit Etten-Leur en aangrenzende gemeenten, die een levensbedreigende ziekte zoals kanker hebben, uitgenodigd om een Beauty Verwendag bij te wonen. Het is al weer de 12e keer dag deze dag, in samenwerking met diverse sponsoren wordt aangeboden.

Het programma is veelomvattend en duurt globaal van 11:00 tot 16:00 uur.

 IMG_4366

Ik zet Marijke om klokslag 11:00 uur en nadat iedereen met elkaar heeft kennis gemaakt, worden de dames met een taxibusje en auto’s van vrijwilligers, naar de locatie gebracht, waar geluncht zal worden.

IMG_7879

Na een speech van de burgemeester, genieten de dames van een fantastische lunch; een soort van High Tea, bestaande uit hartige en zoete versnaperingen.

Na de lunch gaan sommige dames naar de kapper en andere keren terug naar de praktijk van de fysiotherapie, waar zij diverse schoonheidsbehandelingen krijgen.

Om 16:00 uur sta ik keurig voor de deur om Marijke op te halen, maar die is nog niet klaar en wacht nog op een fotosessie die van haar gemaakt zal worden.

IMG_4327IMG_4326

IMG_4329

Als de fotografe ontdekt dat ik er ook ben, mag ik, terwijl zij foto’s van Marijke vraagt, het een en ander vertellen. Daarna wil ze graag van ons beiden nog een paar foto’s  maken en als dat achter de rug is, krijgt Marijke nog een schitterende Goody Bag en een prachtige Yellow Rose en daarna rijden we op ons gemak terug naar Bergen op Zoom.

IMG_4349IMG_4350IMG_4358

Thuis gekomen, blijkt er op internet al een stukje in de Halderbergse Bode gewijd te zijn aan deze verwendag.

IMG_4373

IMG_4372