Bezoek uit Spanje: Dag 1

Vandaag komt vriendin Fien voor een paar dagen op bezoek en Jamie heeft aangeboden om even langs te komen, zodat ik ook op mijn gemak Fien van het vliegveld kan gaan halen.

IMG_3043IMG_3045

Jamie heeft een prachtige geurkaars van Rituals meegenomen en ik vertrek naar Rotterdam, waar Fien om 13:00 uur zal aankomen. Als ik in Rotterdam ben, kies ik er voor de zekerheid voor om maar gewoon betaald te parkeren.

IMG_3046

Ik kom om 12:50 uur in de aankomsthal aan, als ik zie dat het vliegtuig al geland is en dan staat Fien al voor mijn neus. Het heeft alles bij elkaar zo weinig tijd gekost, dat ik zelfs geen geld hoef te betalen voor het parkeren Emoticon die tong uitsteekt.

Het weerzien is meer dan hartelijk en niet lang daarna vertrekt Jamie weer naar huis. Als de dames aan de thee zitten, klaagt Marijke over jeuk aan haar been.

IMG_3048 IMG_3050

Nadat we op internet gezocht hebben naar een mogelijke oplossing, rijd ik even naar de stad om een verkoelende lotion te halen.

We drinken rond borreltijd gezellig een alcoholvrij biertje.

IMG_3051IMG_3053

IMG_3052

Marijke geniet van het bezoek van Fien en dat is goed te merken.