Intiem momentje samen

Morgen gaat Marijke haar pruik halen en dat betekent dat vandaag heur haar er af moet.

       IMG_6999               IMG_6990

Net als de vorige keer mag ik dat doen en terwijl ik de tondeuse pak, welt er een traantje op; voor mannen een fluitje van een cent om de kop kaal te scheren, maar dat ligt voor een vrouw toch net even anders.

Ik merk wel dat het haar feitelijk allemaal al heel los is en dat was wat Marijke me ook al had gezegd en dat was de reden dat ze heur haar al niet meer uitborstelde.

IMG_7018

Als het haar er af is, pak ik mijn scheergerei en gaan ook de laatste stoppeltjes er af. Als je denkt dat je intiem geweest bent met iemand, is dat niet te vergelijken met de emoties die op dit intieme moment door mij heen gaan.

Morgen zal ze er weer toppie uitzien met haar pruik, maar het blijft haar “zeer” doen als ze in de spiegel kijkt.