Uitslag van 5 mei 2014, nader toegelicht door oncologe

We laten bijtijds de hond uit, want dr. Jager, Marijke’s oncologe zou rond de klok van 17:00 uur bellen, nadat ze met de radioloog overleg had gehad.

Het spetter regelmatig en er staat een behoorlijke wind, waardoor het waterornament zijn water als een gordijn, alle kanten op spuit. 2 Canadese ganzen lopen op hun gemak naar het water van de Binnenschelde toe, waarna ze op hun gemak het water instappen en weg zwemmen.

IMG_3820          IMG_3816

IMG_3817          IMG_3818

Het is inmiddels 18:00 uur en dr. Jager gaat nu niet meer bellen en de afspraak is dan dat Marijke morgen zelf even contact opneemt en we besluiten dan maar te gaan eten.

We gaan vanavond een nieuw bedacht recept uitproberen, mini penne a salmone. Het is een snel en eenvoudig recept, maar het smaakt meer dan voortreffelijk. Het recept is te vonden op ons kook blog.

IMG_3821          IMG_3834

Het is al lang na 19:00 uur als dr. Jager alsnog belt om de uiteindelijke uitslag van de CT-scan te vertellen.

IMG_3837Het plekje op de long blijft iets waar ze maar niet de vinger achter kunnen krijgen, maar gelet op het feit dat Marijke al  een tijdje verkouden is, houdt men het er op dat het een gevolg is van een onschuldige infectie.

Het plekje op de lever wordt nu nog niet als alarmerend beschouwd, maar het zit er wel en vraagt om een nadere inspectie.

Besloten is dat er nog voor we op vakantie gaan een leverbiopt gedaan wordt en daarvoor zal Marijke op de dagopname worden opgenomen. De papieren die betrekking hebben op de toestemming om mee te doen aan de medicijnstudie, waarvoor ook de biopt nodig is, zullen morgen verstuurd worden en nadat deze getekend weer terug gestuurd zijn naar het Erasmus Medisch Centrum, zal zo spoedig mogelijk een afspraak gemaakt worden.

Dus al met al valt het, gelukkig, nog wel een beetje mee!