Weekend Maastricht: Dag 02, part II

Als we buiten komen is het gewoon koud en dat komt voornamelijk door de gure wind die er nu waait. Als we bij het station komen, rijdt net de trein weg, maar de volgende zal over 10 minuten vertrekken.

Ik check in, maar als Marijke dat met haar OV-chipkaart wil doen, heeft ze te weinig saldo; waarschijnlijk heeft ze vanochtend niet goed uitgecheckt, maar kan ook zo maar een storing geweest zijn. Verraste emoticon. We schieten een conducteur aan en die zegt: “Ga maar gewoon zitten”.

IMG_9658IMG_9659

We zijn binnen 5 minuten op station Maastricht, waar Marijke nog even naar de servicebalie gaat; er kan nu even niks aan gedaan worden, maar ze krijgt een kaartje met het nummer van de klantenservice en zal uiteindelijk het geld op haar rekening terug gestort krijgen; super!

IMG_9660

Terug in het hotel belt Marijke gelijk met de klantenservice van Arriva, maar zij hebben morgen pas de beschikking over alle informatie en kunnen nu niets voor haar doen.

IMG_9661

Als we het Journaal en 1Vandaag gekeken hebben, gaan we op zoek naar een restaurant om te eten. Marijke geeft gelijk al aan niet zo’n honger te hebben Denkende emoticon. Bij het beoogde restaurant krijgen we te horen dat we, omdat we niet gereserveerd hebben, pas om 20:30 uur terecht kunnen, maar dat vinden we beiden te laat. Omdat het inmiddels ook is gaan regenen, lopen we weer terug naar het hotel en dan komt Marijke met een goed alternatief: Subway Verhitte emoticon.

Marijke gaat vast naar de hotelkamer en ik loop even naar de Subway. Marijke heeft gekozen voor een Steak en Melted Cheese van 15 cm en een Cola en ik neem een Chicken Fajitas van 30 cm en een Mountain Dew; omdat het een menu is, mag ik ook nog kiezen tussen chips of een grote koek en ik kies voor 2 grote chocoladekoeken.

Terug in het hotel kijken we een serie terwijl we onze broodjes opeten. Om 22:15 uur zij n we allebei “op” en nadat ik de klok een uur heb terug gedraaid, gaan we slapen.

IMG_9671

Trots op mijn mooie lieve vrouw, die ondanks al haar beperkingen, altijd voor een ander klaar staat en nooit klaagt Rood hart.