BBQ-en met de (klein)kinderen

Vandaag komen Jamie, Mike en de kinderen bbq-en. Het gaat weer een prachtige zonnige dag worden en ik besluit om even naar Essen te rijden om bij van Oevelen een krat Erdinger te gaan halen. Ik rijd op mijn gemak via een aantal binnenweggetjes en dat levert gelijk weer wat mogelijkheden op om eens op de fiets te gaan verkennen.

IMG_0181IMG_0183

Er is recentelijk in Bergen op Zoom een splinternieuwe Action geopend en omdat zowel Jamie, als Mike bij de Action werken en te maken hebben met geautomatiseerd voorraadbeheer en projectplanning vestigingen in het buitenland, willen zij dat natuurlijk met eigen ogen zien.

IMG_0208

Eefke heeft gelijk haar plekje bij oma gevonden; zij houdt wel van knuffelen.

        IMG_0180        IMG_0184

En even later, zit ze bij mij op schoot en moeten er selfies gemaakt worden..

IMG_0186IMG_0189

IMG_0185

Marijke heeft er deze keer (eindelijk Knipogende emoticon) voor gekozen om niet te veel vlees, stokbrood, frietjes en salade te kopen en/of te maken en dat blijkt goed uit te pakken.

IMG_0191        IMG_0190

Uiteindelijk gaat alles schoon op. Als toetje hebben we verse ananas, die op de bbq even warm wordt gemaakt en dan samen met slagroomijs, kan worden gegeten; heerlijk.

IMG_0194IMG_0195

Omdat de Jamie, Mike en de kinderen donderdag vertrekken naar Toscane, heeft Marijke kleine cadeautjes gekocht, waar ze onderweg wat aan hebben.

IMG_0201

Voor Eefke zijn er een doos stempels en het spelletje, “Wie ben ik” en voor Finn, een boekje met plaatjes en de Italiaanse uitleg en een quiz met Dinosaurussen. Aan de enthousiaste reacties te zien, valt het goed in de smaak.

IMG_0202IMG_0204

Finn laat ons vervolgens zien dat je ook heel creatief met wasknijpers kunt zijn.

IMG_0198

Ik geef Mike bij vertrek het SD-kaartje mee met de laatste versie van de software voor het navigatiesysteem; wel makkelijk als je beiden de zelfde auto hebt, met het zelfde navigatiesysteem Verhitte emoticon.

Al met al weer een geslaagde dag geweest.