Bijeenkomst Expertgroep “Uitgezaaide Borstkanker”

Er is vandaag in Utrecht op het kantoor van de Borstkankervereniging Nederland een bijeenkomst van de Expertgroep “Uitgezaaide Borstkanker”. Deze groep heeft het dit jaar extra hard voor de kiezen gekregen, doordat een aantal deelnemende lotgenootjes, is overleden.

Marijke wil er eigenlijk wel naar toe, maar omdat ze niet meer in staat is om zelfstandig naar Utrecht te reizen, heb ik besloten haar te brengen. Ik kan daar dan gewoon werken en haar na afloop weer mee naar huis nemen.

Ondanks de enorme files die er vandaag staan, lukt het me om even na 10:30 uur in Utrecht te zijn.

IMG_0260

Nadat ik de aanwezige dames de hand heb geschud, krijg ik koffie en installeer ik mij in een kamer, waar ik direct aan het werk ga.

IMG_0261

Rond de klok van 13:00 uur komt Marijke me broodjes en een flesje drinken brengen.

IMG_0262IMG_0263

Ik laat het me goed smaken, terwijl ondertussen gewoon door werk.

IMG_0264

De vergadering is rond 14:30 uur afgelopen, waarna wij zonder problemen (lees: files) thuis komen, waar ik verder ga met werken.

Het is fijn dat ik dit voor Marijke kan doen, want zij haalt hier heel veel energie uit.