FDKK

keep-calm-and-fdkk-1

En weer een zeer turbulente week achter de rug, waarbij Marijke er afgelopen maandag zo slecht aan toe was, dat nu eerst interventie van een neuroloog moet plaats vinden, voordat überhaupt besloten kan worden of ze wel met haar chemokuur door mag gaan Denkende emoticon.

Marijke heeft kortstondig een vorm van spraakgebrek gehad, waarbij zij niet meer uit haar woorden kon komen. Het kan namelijk een TIA geweest zijn, maar ook is het mogelijk dat het een koortsstuip betrof; men wil hoe dan ook geen risico nemen.

Gisteren kwam er na het douchen zo veel haar los, dat ze gevraagd heeft om het dan maar rigoureus te verwijderen. Ik kan me de eerste keer nog herinneren en dat was heel emotioneel, maar het is voor mij nu slechts een eenvoudige handeling geworden Lachende emoticon met rollende ogen.

IMG_0218

Komende week staat er voor Marijke een bijeenkomst van de werkgroep Uitgezaaide Borstkanker op het kantoor van de Borstkankervereniging Nederland in Utrecht op het programma. Woensdag heeft ze een afspraak bij de neuroloog, Prof. Dr. Sillevis Smitt en donderdag bloed afgegeven en als de bloedwaardes goed zijn, mag ze hopelijk doorgaan met de chemo.

Snapseed

“Je weet niet hoe sterk je bent, totdat sterk zijn de enige optie is die je hebt.”