Controles

Vandaag staat er in het Erasmus Medisch Centrum een controle bij de oogarts, dr. Kilic gepland en in tegenstelling tot voorgaande keren, mag Marijke op het afgesproken tijdstip naar binnen.

IMG_0354        IMG_0352

Nadat de oogdruk en dergelijke nog even zijn opgemeten, laat dr. Kilic weten dat het er, gelet op de omstandigheden, goed uitziet. Er is wel een grotere kans op staar, maar Marijke hoedt pas over 6 maanden terug te komen.

IMG_0355

Nadat we een nieuwe afspraak hebben gemaakt, lopen we naar buiten, waar bij de betaalautomaat een kruk staat, maar die blijkt van geen van de aanwezigen te zijn; misschien is er sprake geweest van een Lourdes-genezing Verhitte emoticon.

IMG_0356          IMG_0357

We hadden deze prachtige Jaguar al gezien toen we aankwamen, maar toen had ik geen tijd om er een foto van te maken. De berijder blijkt net zo excentriek als zijn auto Knipogende emoticon.

IMG_0359IMG_0358

We rijden via de Maastunnel naar de Daniël den Hoed, waar bloed afgenomen zal worden, dat gecontroleerd zal worden om te kunnen bepalen of Marijke door kan met de chemo.

IMG_0360IMG_0362

Omdat Marijke nog pillen over heeft van de vorige kuur, toen ze vanwege het hand- en voetsyndroom minder tabletten moest slikken  en alle medicijnen al duur genoeg zijn, probeer ik of ze nu dan minder tabletten mee kan krijgen, maar dat kan dus niet, zonder tussenkomst van de oncologisch verpleegkundige, aar na enige uitleg, krijgt Marijke dus minder pillen mee.

IMG_0363        IMG_0364

Op de terugweg komen we op  de A29 in de file terecht, waardoor we uiteindelijk pas tegen 18:00 uur thuis zijn.

IMG_0365