Onderzoek farmaceutisch bedrijf

Het heeft vannacht behoorlijk geregend en als Marijke opstaat, heeft ze natte voeten Verraste emoticon. Er blijkt water vanuit het plafond te lekken Bedroefde emoticon.

IMG_0313IMG_0314

Als we de vloer hebben droog gemaakt en een bakje op de vensterbank hebben neer gezet, kan ik niks ander bedenken dan dat de dakgoot vol met bladeren zit of dat de regenpijp verstopt zit. Ik kan er nu niks aan doen, maar zal de lange ladder van Gert gaan lenen en kijken of ik zelf het dak op kan gaan en iets kan vinden.

Marijke heeft vandaag om 13:30 uur een afspraak met een vertegenwoordiger van een farmaceutisch bedrijf. Er wordt onderzoek gedaan om te weten te komen hoe je met je leven omgaat als je uitgezaaide borstkanker hebt en wat het met je doet en of je nog suggesties hebt hoe de zorg kan verbeteren en dan zijn ze bij Marijke natuurlijk aan het goede adres.

IMG_0317

Aan de hand van foto’s, die ze al eerder heeft opgestuurd, heeft men een idee gekregen van wat Marijke zoal op een dag doet en dat is het uitgangspunt voor een tijdlijn die vervolgens wordt ingevuld op een overzicht dat wel een beetje doet denken aan Ganzenbord Knipogende emoticon.

IMG_0321IMG_0320

Het is een behoorlijke uitdaging om 9 jaar in 2 uur gedetailleerd samen te vatten, maar Marijke komt een heel eind.

IMG_0318

Het is uiteindelijk 17:00 uur als we met Charlie op straat gaan.

IMG_0322

Ik eet vanavond mosselen op zijn Thais klaar gemaakt en Marijke eet paella.

IMG_0335IMG_0331