“Even” op en neer naar Rotterdam voor een echo

Marijke heeft vandaag om 12:00 uur een afspraak in de Daniël den Hoed kliniek om een echo van haar rechter been te laten maken en ze heeft het verzoek gekregen er iets eerder te zijn. We rijden dan ook om 11:00 uur weg uit Bergen op Zoom.

Onderweg worden we wederom getrakteerd op een regenboog; deze keer als we over de Haringvlietbrug rijden.

IMG_0915

Behalve dat we even voor de gesloten brug moesten wachten, is het verder er rustig onderweg en we komen dan ook zonder problemen om 11:53 uur aan bij het ziekenhuis, waar ik pal voor de ingang de auto kan parkeren.

IMG_0916

Als Marijke zich bij de receptie heeft aangemeld, mogen we in de wachtruimte plaatsnemen en bijna onmiddellijk wordt ze binnen geroepen Verraste emoticon.

IMG_0917IMG_0918

Het duurt een half uur en dan staat ze weer buiten. De radioloog gaat uit van een onderhuidse ontsteking, waarbij de vetlaag net onder de huid ontstoken is. Marijke wil in elk geval even overleggen met de oncologisch verpleegkundige en als we bij het behandelcentrum zijn, komt Paola net naar buiten. Ze hoort het verhaal aan en wil even overleggen met dr. Vastbinder; wij besluiten dan maar een broodje te gaan eten.

Marijke kiest voor een broodje brie met honing en ik voor een broodje filet Americain.

IMG_0920IMG_0921

Als we klaar zijn, lopen we samen naar het behandelcentrum en komen we achter elkaar dr. Vastbinder en Paola tegen. Paola gaat dr. Vastbinder halen en zij legt uit dat er op dit moment geen reden is om nu al te kijken of er actie moet worden ondernomen. Als de rapportage van de radioloog binnen is, zal zij het met dr. Jager overleggen en dan horen we donderdag 21 december 2017 wel hoe nu verder. Dr. Vastbinder hoort van Marijke dat een TED-kous in Bergen op Zoom niet te krijgen is; niet bij de apotheek, maar ook niet bij de zorgwinkel. Zij adviseert om eens bij de Hema te gaan kijken; die schijnen daar goed in gesorteerd te zijn Verraste emoticon.

Het is bijna 13:30 uur als we weer naar Bergen op Zoom rijden, waar Marijke bij de Hema inderdaad snel slaagt. Op weg naar huis stoppen we nog even bij Hair Jolie om ze Fijne Feestdagen te wensen en krijgen we allebei een flesje shampoo; zo verschrikkelijk lief Rood hart.

IMG_0922