Gezellig met oude vrienden

Wij hebben nog veel vrienden, waar we al jaren mee bevriend zijn. Vorige week waren we bij Noortje en Hans, die ik al meer dan 50 jaar ken en vandaag zijn Lilian en Arjan op bezoek en die kennen Marijke en ik inmiddels ook al meer dan 40 jaar.

IMG_2126

Lilian en Arjan zijn beiden werkzaam geweest in het onderwijs. Arjan is al een tijdje met (vroeg)pensioen en Lilian is dat sinds 1 december 2016. Omdat Marijke ook met pensioen is en ik sinds 1 januari van dit jaar nog maar 4 dagen werk, hebben we vandaag met ze afgesproken. Ze hebben voor ons een heerlijk pakket met streekproducten, zoals kaas en mosterd, meegenomen en daar zijn we heel erg blij mee.

IMG_2140

Nadat we van 16:00 tot 19:30 uur gezellig hebben zitten kletsen en een glas wijn hebben gedronken, is het tijd om te gaan eten.

IMG_2127IMG_2128

Het voorgerecht bestaat uit een kant en klaar vispannetje. Daarna hebben we pasta met balletjes en het nagerecht bestaat uit schuim met ijs, rood fruit en slagroom.

IMG_2132IMG_2136

IMG_2138IMG_2135

Het blijkt dat Lilian en Arjan in mei naar de USA gaan, waar ze met een camper een rondje gaan maken vanuit Los Angeles, waarbij ze een aantal bekende parken willen bezoeken. Hoewel er veel op internet is te vinden, geef ik een aantal van onze gidsen mee ter verhoging van de voorpret.

IMG_2139

Het was weer vreselijk gezellig en ook dit zijn waardevolle herinneringen.