Het waren 2 fantastische dagen: Dag 2

Ik ben, zoals eigenlijk elke dag, vroeg op en nadat ik me heb aangekleed, loop ik zachtjes naar beneden, waar ik met koffie en de Volkskrant lekker kan relaxen. Tegen 8:00 uur komt de rest ook naar beneden.

IMG_2093IMG_2096

De tafel wordt weer prachtig gedekt en het ontbijt is van 4-sterren kwaliteit met vers geperste Jus d’orange en verse Frans brood, dat warm geserveerd wordt. Naast een gekookt eitje, zijn er heerlijke vleeswaren en kaas.

IMG_2095

We genieten echt en niet alleen van het ontbijt, maar ook van Noortje en Hans. Ze gaan binnenkort naar Malta en wij kunnen ze uit eigen ervaring restaurant Trattoria Da Pippo in La Valletta aanraden, waar wij in 2008 diverse keren geluncht hebben.

IMG_2099

Nadat we koffie hebben gedronken, haal ik de bagage en nemen we afscheid van Noortje en Hans; het waren werkelijk “2 fantastische dagen”.

Om 17:00 uur halen we Charlie bij het dierenpension op.

IMG_2105IMG_2106

Eenmaal thuis, laten we hem uit en hebben we een heerlijk, relaxed weekend gehad.

IMG_2107