Hapje eten met collega’s

Vandaag is er in Lelystad een belangrijke vergadering bij Tredin en nemen we afscheid van onze lieve collega Astrid, die na 16 jaar besloten heeft dat het tijd is voor wat anders.

Omdat het inmiddels lunchtijd is en ik geen brood heb meegenomen, besluit ik bij HaJé De Lepelaar, aan de A6 richting Lelystad, te stoppen voor een snelle lunch. Het wordt een broodje Bacon met ei, dat ook nog eens warm gemaakt wordt; uitstekende keuze.

IMG_2814

Fons, Ed en ik hebben besloten Astrid een mooie bos bloemen te geven en die is uiteraard weer samengesteld door Bloemenshop Igor.

IMG_2810IMG_2811

Astrid is er erg blij mee en dat maakt het allemaal extra leuk.

Fons, Ed en ik besluiten om na de vergadering bij HaJe De Aaalscholver, gelegen aan de A6, een hapje te eten om zo de files te ontlopen.

Ed en ik kiezen voor een Leffe Triple en Fons neemt zijn vertrouwde “bacootje”. De heren gaan vervolgens voor de Hajé kipsaté special, 4 stokjes kip met Javaanse ketjapsaus en een pinda-chilidip  en ik kies voor Ribstuk van de grill, dat geserveerd wordt meet een romige mosterdsaus.

IMG_2819IMG_2818

IMG_2817

IMG_2820IMG_2821

Fons en Ed nemen vervolgens appeltaart en ik kies voor de worteltaart en dat blijkt een meer dan uitstekende keuze te zijn.

Het is 19:00 uur als we afreken en op huis aan gaan. Ik kom, zonder onderweg last van files te hebben gehad, uiteindelijk om 20:45 uur thuis.