Meedenken kan dus wel…..

IMG_8119Vandaag moet Marijke om 14:30 een CT-scan laten maken en dat betekent vooraf even langs de dagbehandeling om de PAC aan te laten prikken. Omdat maandag ook weer bloed geprikt moet worden, had ik al tegen Marijke gezegd dat ze dat misschien in één keer zouden kunnen doen, maar ik was even vergeten dat er dan ook een infuus met Zometa gepland staat, dus dat idee hebben we maar laten varen. Verwarde emoticon

Je kunt merken dat het vakantietijd is, want er is voldoende gratis parkeerruimte langs de stoep en klokslag 14:00 uur wandelen we de hoofingang van de Daniël den Hoed binnen.

IMG_8120

Nadat Marijke zich bij de röntgenafdeling aangemeld heeft, lopen we naar de dagbehandeling, waar Charlotte, een van de oncologieverpleegkundigen, achter de balie zit. Zij vraagt Marijke gelijk of het niet handig is om nu ook gelijk bloed af te nemen en als Marijke dan vertelt dat ze maandag ook Zometa krijgt, zegt Charlotte dat ze een en ander even zal overleggen met dr. Jager en even later kan ze lachend melden dat het akkoord is en dat scheelt maandag weer een hoop tijd Emoticon met brede lach. Hoewel Marijke ingepland staat, moet ze uiteindelijk toch tot 14:40 uur wachten, voordat de PAC aangeprikt kan worden en bloed kan worden afgenomen.

IMG_8122       IMG_8126

IMG_8131

Als Marijke zich opnieuw heeft aangemeld, krijgt ze gelijk haar 2 bekertjes water, waarna de scan gemaakt zal worden.

IMG_8137        IMG_8139

Het is 15:15 uur als we weer in de wachtkamer bij de dagbehandeling plaats nemen en even na 15:30 is het infuus aangesloten. Om 16:15 uur staan we weer buiten.

IMG_8142IMG_8143IMG_8144

Wordt vervolgd Knipogende emoticon.