Onverwacht “drukke dag”

Vandaag komt dan de fotograaf, Pieter Magielsen, om van Marijke een aantal foto’s te maken, die gebruikt zullen worden bij een interview dat Marijke recentelijk voor een medisch tijdschrift heeft gegeven, waarin zij vertelt hoe het is om te leven met gemetastaseerde borstkanker.

IMG_0058

Er worden vanuit diverse hoeken meerdere foto’s gemaakt.

IMG_0062IMG_0060IMG_0061

En uiteraard vindt Charlie het allemaal weer reuze interessant.

IMG_0064

Voordeel van digitaal fotograferen is natuurlijk dat je de resultaten direct kunt zien.

IMG_0056IMG_0057

Pieter maakt op mijn verzoek nog een foto van ons samen en dan vertrekken hij en zijn vrouw naar Amsterdam voor een volgende fotoshoot, die in het Antonie van Leeuwen ziekenhuis zal plaats vinden.

IMG_0099

Als ze weg zijn, maak ik van de gelegenheid gebruik om zelf nog een paar foto’s van Marijke te maken.

IMG_0066

Marijke stelt voor om de hond uit te laten en dan samen naar Woonboulevard Poortvliet te rijden, waar we kunnen kijken naar een stoel voor haar. Tevens een mooi excuus om samen te gaan lunchen Knipogende emoticon.

IMG_0072IMG_0069IMG_0071

Marijke blijkt niet meer genoeg kracht te hebben de stoelen met handmatig verstelbare rugleuning te bedienen, maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook elektrisch bedienbare stoelen. Er zijn zelfs stoelen die uitgerust zijn met een accu als er geen stopcontact in de nabijheid is; je kunt deze dan bijvoorbeeld ‘s nachts opladen.

Omdat Marijke al weer te veel gelopen heeft, gaan we eerst gezellig lunchen. We kiezen beiden voor een broodje rosbief met gedroogde tomaat.

IMG_0075IMG_0074

IMG_0087IMG_0085

Als we klaar zijn met eten, is het nog een hele kunst om de juiste winkel terug te vinden, maar dat lukt uiteindelijk toch Knipogende emoticon.

IMG_0095IMG_0096

We hebben onze keus gemaakt, maar besluiten met de koop nog even te wachten tot we bericht hebben over mijn relax fauteuil, waar iets aan kapot is en die voor beoordeling of reparatie mogelijk is en zo ja, welk prijskaartje daar dan aanhangt, door Poortvliet is meegenomen.

Mocht reparatie niet mogelijk zijn of te duur zijn, willen we in één keer 2 nieuwe relax fauteuils kopen.

Met het kaartje van de verkoopster op zak, rijden we om 14:30 uur terug naar Bergen op Zoom.