Oude vriendschap in ere hersteld

Toen er in 2012 bij Marijke sprake was van uitzaaiingen, hebben we iedereen gevraagd om wat terughoudend te zijn in het iedere keer weer vragen “”Hoe is het?”en hebben we ons zelf in bescherming genomen door niet meer naar verjaardagen in de straat te gaan, aar het is nooit onze bedoeling geweest om de nauwe banden die we met onze buren hadden, te verbreken.

In de praktijk bleek echter dat het uiteindelijk wel daar op uitgelopen is en dat vonden wij allebei jammer, vandaar dat ik het initiatief genomen heb om iedereen te vragen of zij zin hadden om met zijn allen bij ons te komen borrelen en een hapje te eten en dat wilde iedereen wel Verhitte emoticon.

Marijke heeft van te voren al wat hapjes gemaakt.

IMG_0591IMG_0592

Men is vanaf 17:00 uur welkom en niet lang na 17:00 uur is iedereen, Henny en Wally, Mathilde en Gert, Urs en Corné en tot slot Esther en John dan ook aanwezig.

Marijke krijgt een prachtige Boeddha voor in de tuin.

        IMG_0608       IMG_0616

Hoewel de temperatuur heerlijk is, hebben we toch te maken met wat regen, maar we hebben hier te maken met mensen die niet voor één gat te vangen zijn Knipogende emoticon.

IMG_0594

Het is ouderwets gezellig en zowel de drankjes, als de hapjes dragen hieraan bij.

       IMG_0600              IMG_0596

IMG_0595IMG_0597

IMG_0599IMG_0601

Als uiteindelijk alle door Marijke gemaakte hapjes op zijn en we nog gezellig zitten, komen de hapjes op tafel die allemaal bereid zijn in de Philips Airfryer en dat blijkt voor alle aanwezigen een openbaring te zijn Knipogende emoticon. “Gefrituurde hapjes”, zonder dat er vet aan te pas komt Emoticon die tong uitsteekt.

       IMG_0604        IMG_0603

Het is uiteindelijk tegen middernacht als iedereen huiswaarts gaat; het was ouderwets en daarmee voor herhaling vatbaar.