Ouderdom komt met gebreken…..

IMG_7849Marijke heeft er al een tijdje last van dat ze minder goed hoort en dat is een bijwerking van de bestraling op haar hoofd en waarschijnlijk gaat dit ook niet meer weg Verwarde emoticon. Nu had ze een advertentie van Schoonenberg Hoorcomfort gezien, waarbij ze tot wel 3 maanden, kosteloos, gehoortoestellen mag testen, maar toen ze een mailtje stuurde, kreeg ze te horen dat ze op voorhand een, best wel aardig, bedrag moest betalen en dat was niet de bedoeling.

Marijke laat zich tegenwoordig niets meer aanleunen en heeft vervolgens met de klantenservice van Schoonenberg contact opgenomen en ze kreeg vervolgens te horen dat er met de communicatie iets mis was gelopen en dat ze wel degelijk 2 maanden gratis gebruik mag maken van de gehoortoestellen Verhitte emoticon.

Ze heeft vervolgens een gehoortest laten doen en daar werd ze niet vrolijk van; het ene oor had nog maar een capaciteit van 47% en het andere oor van 42% Verraste emoticon. Ik probeerde haar nog op te vrolijken door te zeggen dat dit bij elkaar moest worden opgeteld en dat 89% best wel mee valt Knipogende emoticon.

Vandaag is het dan zo ver en mag ze haar gehoorapparaatjes ophalen. Ze zijn bijzonder klein en nauwelijks zichtbaar.

IMG_7851IMG_7852

Marijke moet er wel even aan wennen, want zelfs in de laagste stand, komt al het geluid nogal schel binnen, maar het belangrijkste is, dat ze hun werk doen en dat  doen ze.

IMG_7855