Reünie Sieveking-Vorstermans

Vanaf 1984 gaan wij al met Vera en Rene Sieveking op vakantie. Eerst samen met hun kinderen Kelle en Anouk en onze kinderen Jamie en Nick en vanaf 1996 vaak met zijn vieren.

Inmiddels hebben de kinderen allemaal een partner en zijn er zelfs al kleinkinderen en nu leek het Jamie wel een leuk idee om met zijn allen een reünie te houden. Zo gezegd, zo gedaan; Vera en Rene boden gelijk aan dat het bij hen thuis kon en dat zij voor de drank zouden zorgen. Wij zouden dan allemaal wat te eten maken.

Vandaag was het dan zo ver, maar helaas moest Danjel, de man van Anouk op het laatste moment afzeggen omdat hij moest werken en komt Mike later omdat Eefke vandaag moet afzwemmen.

Als we onderweg zijn, vraag ik Marijke waar ze de pastasalade die ze gemaakt heeft, gelaten heeft; die staat dus nog thuis in de ijskast Verwarde emoticon. Jammer, maar we zijn te ver weg om nog terug te gaan.

Het is bijna 15:30 uur als we in Maarssen aankomen en iedereen is er al.

IMG_2013IMG_2012

Rene blijkt een aantal videobanden uit die tijd, gedigitaliseerd te hebben en het is erg leuk om ons zelf na bijna 30 jaar terug te zien.

IMG_2017IMG_2019

We rookten toen allemaal nog en aan het, toen nog erg aanwezige accent te horen, kwamen we allemaal uit Amsterdam Knipogende emoticon. De campingsmokings die we droegen, kwamen van de Wibra Lachend over de vloer rollen.

IMG_2021

We halen herinneringen op aan de vele vakanties op de Harskamp en onze buitenlandse reizen, zoals die naar Hongarije in 1987 en 1988, naar voormalig Joegoslavië in 1989 en naar Frankrijk in 1991, 1992 en 1993.

Voor de partners van de kinderen is het ook leuk te zien hoe wij er allemaal zo’n 30 jaar geleden uitzagen; zoals bijv. Jamie en Nick, die nu zelf vader is.

IMG_2025IMG_2023

IMG_2027

Het buffet bestaat uit kippenpootjes, paprika’s met gehakt, een Italiaans gehaktbrood, een fruitsalade en een heerlijke Halloween cake, waardoor onze pastasalade niet eens gemist wordt.

We genieten van een heerlijk kop koffie en de videobeelden op de achtergrond, die nog steeds herinneringen oproepen en ik blijk nog feilloos te weten waar de opnames zijn gemaakt en wat we toentertijd gedaan hebben.

Het is uiteindelijk 20:30 uur als we afscheid nemen; het was een geweldige middag en zeker voor herhaling vatbaar.