Uit eten vanwege onze 39e Trouwdag

Vandaag zijn we exact 39 jaar getrouwd en dat vieren we met een etentje bij La Pucelle. We hebben 2 volle spaarkaarten van Iens en Albert  Heijn, waarmee je bij 43 geselecteerde, goede restaurants in West-Brabant, o.a. bij Mijn Keuken dat een Michelin ster heeft, een tweede driegangenmenu gratis krijgt en dat kunnen we natuurlijk niet laten lopen Knipogende emoticon.

Bij binnenkomst wil ik de kaart inleveren en krijg dan te horen, dat ik hem mag houden en dat de actie is verlengd tot 31 januari 2015 Verraste emoticon.  Daar gaan we dus zeker nog een keer gebruik van maken.

IMG_7678IMG_7658IMG_7667

We bestellen een fles Ponte Romana, een stevige Portugese rode wijn en een fles bruisend water.

IMG_7657

We kunnen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten bestellen. Voor het voorgerecht kiezen we allebei voor het taartje van gemarineerde zalm met kruidige salade en een wasabi-crème fraîche en dat blijkt een uitstekende keuze te zijn.

IMG_7665      IMG_7662

Als hoofdgerecht kiezen we allebei voor de stoverij van runder-sucade met dikke frieten en huisgemaakte appelcompote en ook dat is heerlijk.

IMG_7672      IMG_7674

IMG_7670

Tot slot nemen we beiden de parfait van honing met walnoten en scherven van donkere chocolade; in één woord “yummie”.

IMG_7676IMG_7664

We besluiten om thuis koffie te drinken. Het was geweldig eten, de sfeer was prima en de bediening zoals altijd zeer vriendelijk en voorkomend.

We hebben eigenlijk allebei al gekozen wat we de volgende keer nemen; deze actie werkt dus (voor ons althans).