Vandaag is absoluut niet mijn dag

Als we terugkomen van Rotterdam, kunnen we, door de brand bij Goudbaard, niet langs de normale weg naar huis en kies ik er voor om deels door de stad te rijden.

Bij de Ford garage staat een grijze Zafira, die linksaf wil, te wachten tot een fietser voorbij is; ik wil rechtsaf, maar omdat de auto voor mij niet handig staat voorgesorteerd, kan ik er niet langs.

Als zij optrekt, doe ik dat uiteraard ook, maar dan trapt de auto voor mij, voor mij zonder enig aanwijsbare reden, op de rem en is een aanrijding onvermijdelijk Boze emoticon. Daar gaat mijn jarenlang opgebouwde no-claim.

Als we uitstappen, is aan de Zafira niet heel erg veel (zichtbare) schade, maar de Skoda is behoorlijk beschadigd, maar kan nog wel rijden.

IMG_1978IMG_1979

IMG_1980

Nadat we adressen hebben uitgewisseld –we hebben beiden geen schadeformulier in de auto- vervolgen we allebei onze weg.

Marijke doet bij de Jumbo wat boodschappen en als ik achteruit rijd, rijd ik bijna tegen een andere auto aan, die ook achteruit rijd Duivel. Als we thuis zijn, bel ik met de leasemaatschappij om te vragen of ze mij een schadeformulier willen toesturen; de medewerker grapt nog door te zeggen, zal ik u er gelijk 2 sturen,je weet tenslotte nooit Knipogende emoticon.

Als we gegeten hebben, is het tijd om naar Roosendaal te vertrekken, waar vanavond de regionale thema-avond Hoop & Vrees wordt gehouden.

Als we in Roosendaal aankomen, wil ik achteruit inparkeren en, daar waar ik in de veronderstelling was dat het helemaal vrij is achter de auto, volgt een klap en gaat er een alarm af.

Ik ben tegen een geparkeerde auto aangereden Duivel.

De schade aan beide voertuigen valt mee, maar tja, wel weer schade Boze emoticon.

IMG_1981IMG_1983

Jarenlang rijd je schadevrij en dan krijg je schade, niet één, maar zelfs twee keer op een dag en natuurlijk zijn er veel ergere dingen en is het alleen maar materiaal, dat vervangbaar is, maar toch….. DuivelDuivel.