Een topdag, part II

We staan rond de klok van 8:00 uur op en als we gedoucht hebben, lopen we even de tuin van het hotel in.

IMG_9308IMG_9307

Er is een heerlijk ontbijtbuffet en dat laten we ons goed smaken.

IMG_9310IMG_9306

Het is even na 10:00 uur als we richting Amsterdam rijden. We gaan vandaag bij Diana en Nick langs en kunnen dan ook onze kleindochter Dhara weer eens zien. Het is maar 30 minuten rijden, dus even na 10:30 staan we in Amsterdam Noord voor de deur.

IMG_2508

We hebben de vlinder die Marijke en Fien in Spanje gemaakt hebben, bij ons en ook het jurkje en de jumpertjes, die we in Murcia voor Dhara gekocht hebben.

Ze is inmiddels al weer ruim 8 maanden en kan al aardig tijgeren, waarbij ze goed gebruikt maakt van haar armen. Duurt denk ik niet lang meer, voor dat ze kruipt en vervolgens gaat lopen Emoticon die tong uitsteekt. Zal een aardig handenbindertje zijn met haar ondernemingsgeest.

IMG_2520

Het loopt inmiddels tegen de middag, als Dhara naar boven wordt gebracht voor haar flesje en aansluitend haar middagslaapje.

De lunch bestaat vandaag uit de veel geprezen sandwiches van Nick. Hij maakt zelf onder anderen mosterd boter en als het net zo goed smaakt, als dat het er uit ziet…..

IMG_9336         IMG_2588

IMG_9335IMG_9340

         IMG_2548            IMG_2544

Het smaakte voortreffelijk en we gaan dat thuis zeker ook maken Knipogende emoticon.

Tegen 14:30 uur komt Dhara weer beneden, waar zij, in afwachting van haar verse fruithapje, aan tafel gaat zitten spelen en, net zoals aan kleding, ook aan speelgoed geen gebrek Verhitte emoticon.

IMG_2552IMG_2555

Als Diana vervolgens bellen gaat blazen, vindt Dhara het helemaal prachtig.

IMG_2574

Uiteindelijk is het fruithapje klaar en mag oma haar dat geven en net als voorheen bij Jamie en Nick, is het zo opgegeten.

IMG_2606

Uiteindelijk moeten we rond 15:30 uur vertrekken, want anders zijn we niet op tijd in Wouwsche Plantage om Charley op te halen.

Omdat vanavond in Rotterdam de bekerfinale om 18:00 uur begint, kies ik er voor om via de A1 en de A27 te rijden, maar dat blijkt een verkeerde keuze te zijn Verwarde emoticon. Precies dit weekend is de aansluiting tussen Muiden en Hilversum afgesloten, waardoor we voor Muiderberg al in de file belanden en ook nog eens om moeten rijden via Almere. Al met al zijn we pas rond 17:30 uur bij het dierenpension en zijn we net voor het eerste fluitsignaal van de bekerfinale, thuis.

Wat een heerlijke dag vandaag; bedankt Diana, Nick en Dhara Rood hart