“Mijn Erasmus MC”

Vandaag krijgt Marijke de uitslag van het bloedonderzoek, maar we weten niet hoe laat Paola Veenstra zal bellen en ik laat om 7:30 uur Charlie uit.

IMG_9200

Als ik terug kom, ga ik weer aan het werk en als ik een uurtje later beneden kom, zit Marijke achter haar laptop en dat is op zich al ongewoon, maar als ik haar gezicht zie, schrik ik Verraste emoticon.

Marijke heeft op “Mijn Erasmus MC” zelf gekeken naar de uitslagen en heeft gezien dat de tumormarker is gestegen van ongeveer 400 de vorige keer (dat was al hoog), naar 1.500 nu en weten beiden dat dit hele erge foute boel is Denkende emoticon.

Later op de ochtend belt Paola Veenstra, maar zij heeft ons natuurlijk nu niks meer te vertellen wat we al niet wisten; de huidige chemo doet haar werk niet (meer) Denkende emoticon.

IMG_9202

Paola zal later vandaag contact zoeken met dr. Vastbinder en als dat nodig is, alvast een CT-scan gaan afspreken.

De grote vraag waar wij nu mee zitten is natuurlijk of er nog (aanvullende) behandeling mogelijk is, maar we zullen, voor de zoveelste keer, geduld moeten hebben.