Reünie SFB

Vandaag wordt er in Amsterdam een reünie van SFB/Cordares gehouden en de verwachting is dat daar meer dan 150 mensen aanwezig zijn.

Dankzij een fantastische sponsoring van de voormalige Sport & Personeels Vereniging (SPV) van SFB/Cordares kunnen we voor een klein bedrag genieten van drank, hapjes, gezelligheid en oud-collega’s.

Was de vorige reünie in 2012 nog in ‘ons’ oude kantoor aan de Basisweg 10 in Amsterdam, deze keer is gekozen voor Grand Café Hermes, pal tegenover Station Sloterdijk.

SFBHermes

Ik vertrek om 17:00 uur uit Bergen op Zoom en het is 18:45 uur als ik mijn auto op de P+R van Station Sloterdijk parkeer.

IMG_2031

Bij de deur staat een bord “Private Party” en nadat ik bij de bar gecheckt heb of ik goed zit, komt de eerste oud-collega, Paul Kemp al op me afgelopen en het duurt niet lang of de ruimte vult zich met oud-collega’s, waarvan ik er heel veel persoonlijk ken, maar ook heel oud-collega’s blijken mij nog te kennen en ik ben er toch al 20 jaar weg.

IMG_2032IMG_2033

IMG_2039

IMG_2040IMG_2036

Een aantal van mijn voormalige afdelingshoofden en (regio) managers, zoals Job van Breugel, Rob van Campenhout en Fons Vinken, zijn er ook. Maar ook oud-directeur, Adri van de Wurff is er.

IMG_2044IMG_2046

Hoewel het bij dergelijke evenementen bijna nooit lukt om iedereen die je wil spreken, ook daadwerkelijk te spreken, springen er voor mij vanavond toch wel een paar bijzondere ontmoetingen uit, zoals met Wilma Westrus (links), Monique van Blerk (rechts) en Sandra Timmers.

IMG_2041IMG_2045

En altijd waardevol en zeker ook liefdevol, is het contact met mijn mattie, Johan Sio, onder het wakend oog van een van de organisatoren van deze fantastische avond, Pim Prins.

IMG_2042

Tegen 23:00 uur loop ik richting de P+R en na het betalen van € 7,- parkeergeld, een koopje voor Amsterdam Knipogende emoticon, rijd ik terug naar Bergen op Zoom, waar ik om 00:30 uur, bij Sportpark Rozenoord, mag aansluiten voor een politiecontrole en na het tonen van mijn rijbewijs, mag ik doorrijden,terwijl de 2 automobilisten, voor mij, uitgebreid gecontroleerd worden.

Het was een fantastische avond, prima georganiseerd en op een prima locatie. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.