“Vluggertje Rotterdam”

Marijke wordt om 8:30 uur op bet behandelcentrum van de Daniël den Hoed kliniek verwacht en daarom heb ik gisteravond al brood gemaakt. We rijden om 7:20 uur weg en dat zal je altijd zien, dan is er geen drukte en zo zet ik Marijke al om 8:15 uur voor de deur af, waarna ik een plekje voor de auto ga zoeken.

IMG_2220

Als ik bij het ziekenhuis aankom, zit Marijke al in een van de cabines te wachten en niet alleen op de chemo; ze heeft namelijk ook honger Knipogende emoticon.

IMG_2221IMG_2222

Omdat Taxol nogal een aanslag op je lijf is, wordt tijdens het toedienen de bloeddruk continue gemeten, terwijl een van de verpleegkundigen er gedurende 15 minuten bij blijft zitten.

IMG_2224

Marijke heeft het zo koud, dat ze deze keer zelfs om een deken heeft gevraagd. De chemo loopt voorspoedig door en als we na het spoelen naar de uitgang lopen, is het 10:45 uur. Bij de uitgang aangekomen, regent het inmiddels zo hard, dat ik besluit om de auto te gaan halen en Marijke daarna op te pikken.

IMG_2225

We rijden op de terugweg langs de dierenarts in Moerstraten om voor Charlie medicijnen op te halen en zijn om 11:45 uur thuis.

‘s Middags krijgt Marijke een collega/vriendin van de BVN op bezoek en die brengt, namens de afdeling Roosendaal/Bergen op Zoom van de BVN, een prachtig boeket bloemen mee. Later op de middag wordt er ook nog eens een prachtig boeket met tulpen gebracht; van lieve vrienden die regelmatig laten weten dat ze aan ons denken.

IMG_2228

IMG_2229IMG_2233