Vreugde en verdriet…

Omdat we een relaxstoel gekocht hebben, staat de salontafel meer in het zicht en we maken van de gelegenheid gebruik om de ruimte onder de tafel anders in te delen.

IMG_1963IMG_1964

Marijke zoekt haar deel van de recepten en tijdschriften uit en ik doe dat aan mijn kant. Hadden we natuurlijk al veel eerder moeten doen, maar de dagen zijn al zo kort Emoticon die tong uitsteekt.

IMG_1965IMG_1967

Kleinzoon Kaelen ligt al een paar dagen in het ziekenhuis en het ziet er niet goed uit. Hij houdt geen eten meer binnen en neemt zienderogen in gewicht af en de artsen weten niet wat het kleine ventje mankeert. Het is voor ons op afstand al hartverscheurend, maar wat moet dat moeilijk zijn voor Diana en Nick Bedroefde emoticon.

Diana blijft in het ziekenhuis slapen en Nick gaat met Dhara naar huis, waar zij hem helpt met het maken van haar lievelingseten: spinazietaart.

IMG_1972IMG_1973

Het breekt je hart om je (klein)kinderen te moeten zien lijden… Hopelijk vinden ze snel de oorzaak, zodat er actie kan worden ondernomen.

Ik sluit de lampjes die we vanochtend bij Ikea gekocht hebben aan en dat geeft een leuk licht, maar naar ons idee is het licht –400 lumen- zelfs nog aan de felle kant en we besluiten maandag lampen te kopen met minder lumen.

IMG_1968IMG_1969