Relaxfauteuil

Op 10 november 2017 zijn we samen naar Woonboulevard Poortvliet geweest om te kijken naar een relaxfauteuil voor Marijke, maar omdat de levertijd minimaal 13 weken is, hebben we daar vanaf gezien; we leven tenslotte “bij de dag” Denkende emoticon.

IMG_1940Omdat Marijke echter steeds meer last krijgt met zitten, besluiten we nogmaals naar Poortvliet te rijden en daar ons dilemma gewoon bespreekbaar te maken.

Als we de auto geparkeerd hebben, pakken we een van de vele beschikbare rolstoelen en gaan we op zoek naar de winkel waar we eerder een stoel gezien hebben die ons beviel.

Nadat we de winkel hebben gevonden, leg ik bij de balie uit dat een levertijd van meer dan een week of 2 voor ons onder de huidige omstandigheden, geen optie is en ik vraag of er geen mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld een showroommodel of iets dergelijks?

Het blijk niet onmogelijk en we worden naar een speciale afdeling voor relaxstoelen verwezen.

Omdat Marijke niet genoeg kracht heeft om een stoel met handmatig, door een gasveer verstelbare rugleuning te bedienen, zijn we aangewezen op een elektrisch bedienbare stoel. Probleem is dat je, door wat wij nu willen, minder keus hebt in uitvoering en/of prijs, maar we vinden uiteindelijk een stoel die uitgerust is met een accu en ik of niet eens heel erg mijn best te doen om ook nog eens  € 200,- van de prijs af te krijgen.

IMG_1922IMG_1923

Terwijl de verkoper de administratie in orde maakt, gaan wij even in het restaurant een broodje eten. We kiezen voor een gevulde wrap en een broodje kip en delen dat.

IMG_1927IMG_1929

We zitten nog te eten als de verkoper komt melden dat alles geregeld is en dat de stoel ingepakt klaar staat om meegenomen te worden.

We laden de stoel in de auto en gaan dan nog even terug om wat door de winkels te browsen.

IMG_1942IMG_1936

Bij de kinderafdeling vinden we deze schitterende bedden, maar daar is Kaelen op dit moment nog niet aan toe Knipogende emoticon. Bij Riverdale vinden we prachtige wijnglazen met, hoe symbolisch, “R & M”, maar omdat we nauwelijks nog wijn drinken, ze niet echt goedkoop zijn en we er ook eigenlijk helemaal geen plaats voor hebben, laten we ze maar staan.

IMG_1939

Bij thuiskomst moet de kamer even verbouwd worden en dan komt buurman Gert mij helpen de bank in de garage te zetten en de stoel uit de auto te halen.

IMG_1957

De stoel heeft 2 motoren, waardoor de rugleuning en het voeteneinde, onafhankelijk van elkaar en traploos bediend kunnen worden. Marijke kan nu heerlijk zitten en/of liggen.

IMG_1961IMG_1954

IMG_1959