Op keuken- en badkamerjacht, part I

De laatste klusjes aan de caravan gedaan en deze kan dan ook weer met een gerust hart naar de stalling; 1 juni 2017 haal ik hem dan weer op, zodat hij kan worden ingeruimd voor onze trip naar Toscane.

Ondanks dat we over een mover beschikken, vind ik het nog steeds leuk om hem met de auto in te parkeren Knipogende emoticon. Hij zal vanavond binnen gezet worden.

IMG_4145

Wij rijden vervolgens naar Roosendaal, waar we starten met de oriëntatie op een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. We wonen hier nu 19 jaar en met name de keuken is vanwege slijtage aan vervanging toe. In de badkamer willen we, mede gelet op onze leeftijd, van het bad af en een inloopdouche nemen.

De eerste van waarschijnlijk vele bezoeken die nog zullen volgen, is bij Bruggeman Keukens en Badkamers. Zij bieden o.a. een totaalconcept aan, waarbij demontage en afvoeren oude keuken, aansluiten, tegel en dergelijke, allemaal in de prijs zijn inbegrepen.

Hoewel we best wel aardige oplossingen zien qua opstelling en de gebruikte materialen, is onze keuken, vergeleken met de opstellingen hier, best wel groot en lopen de bedragen voor wat wij zouden willen, al aardig richting de 20.000,- tot 25.000,- euro en dat gaat hem echt niet worden Verraste emoticon.

IMG_4147

We hebben gelukkig geen haast en ik ben er wel achter dat ik de volgende keer sowieso de tekening en de maten van hetgeen wij willen, alvast mee zal nemen.