Waar is de 2e autosleutel?

Op 16 januari mag ik mijn nieuwe auto gaan ophalen en dat betekent automatisch dat de huidige auto ingeleverd moet worden.

Dat betekent dat alle zaken die bij de aflevering 3 jaar geleden aanwezig waren, zoals 2 elektronische autosleutels, onderhoudsboekje, handleidingen ed. ook weer ingeleverd moeten worden en daar zit hem nu net een probleem; ik kan nergens de 2e autosleutel vinden Bedroefde emoticon.

Alle reservesleutels van fietsen, de caravan en auto’s, hangen normaal gesproken in de meterkast, maar nu net deze sleutel ontbreekt. Het gekke is dat het nummer van de sleutel, wel gewoon met zijn ring, in de meterkast hangt.

IMG_7907

Vroeger had Marijke de reservesleutel van mijn auto aan haar sleutelbos en ik die van haar, maar die elektronische sleutels zijn zo groot en tegenwoordig hebben we ook nog de afstandsbediening van het alarm, dus dat werd allemaal een beetje veel.

IMG_7906

De laatste keer dat we beide sleutels mee hadden, was waarschijnlijk tijdens de vakantie naar Spanje, in 2013 en misschien ligt hij  nog in de kluis in de caravan. Probleem is dat de caravan al in de stalling staat, maar omdat we hem dit jaar laat hebben weg gebracht, staat hij mogelijk achteraan en zou ik er makkelijk bij kunnen. Als ik de stalling bel, mag ik gelijk langskomen. Helaas is de kluis leeg Sarcastische emoticon. Op weg naar huis bel ik de Volkswagendealer en een nieuwe sleutel kost maar liefst € 210,- exclusief BTW.

Marijke onderneemt nog een poging om in de diverse boxen die in de meterkast staan, te kijken en warempel, zij vindt de sleutel, in een dicht geritst hoesje Emoticon met brede lach.

IMG_7877