Trial: de 3e dag ziekenhuisopname

Voor Marijke begint de dag vandaag extra nuchter, want ze heeft gisteren haar eten niet binnen kunnen houden en de vraag is of dit komt door de medicatie of dat er sprake is van een ongelukkige samenloop van omstandigheden?

IMG_4451

Marijke had namelijk gisteren ook al de hele dag hoofdpijn en misschien was de combinatie van een verstoord ritme, de warmte in het ziekenhuis en alle spanning, die er ongemerkt tocht iedere keer weer is.

Gelukkig heeft ze vanochtend, zij het met de nodige moeite, een boterham gegeten en heeft ze een pilletje tegen de misselijkheid gekregen. Nadat ze ook nog eens 2 paracetamol heeft genomen, voelde ze zich langzamerhand opknappen.

Om 10.30 uur stond er weer een bloedafname en een ECG gepland, waarna ze haar tablet mocht innemen en inmiddels was ik bij de Daniël den Hoed aangekomen om haar mee naar huis te nemen.

Morgen mogen we dan weer naar Rotterdam, waar opnieuw bloed zal worden afgenomen en een ECG zal worden gemaakt. Op de laatste ECG was een lichte afwijking te zien en omdat dit eerder ook al eens in Bergen op Zoom was geconstateerd, zullen die gegevens worden opgevraagd door de researcharts.